Effectief tegen COVID-19

Minder kans op besmetting

De OZONOS luchtreiniger verwijdert ziektekiemen, bacteriën en geurtjes in een mum van tijd. Vertrouw op de geconcentreerde kracht van ozon.
Zo veelzijdig als de natuur zelf.

Twee geaccrediteerde testinstituten hebben onze producten onderzocht en bevestigd: OZONOS AC-I elimineert effectief coronavirussen.
De complexe testprocedures bewijzen dat OZONOS coronavirussen op oppervlakken (tot 92%) en in de lucht (tot 99%). Het risico op infectie wordt aanzienlijk verminderd, waar een OZONOS luchtreiniger staat.

Verbeterde hygiëne door OZONOS

De voordelen:

  • Effectiviteit tegen coronavirussen wetenschappelijk bewezen
  • Dubbel effectief dankzij luchtcirculatie en extra verrijking van de ruimtelucht met zuiverende actieve zuurstof
  • GEEN filter – GEEN kostbaar onderhoud
  • Onschadelijk voor de gezondheid
  • Het enige ozonapparaat met TÜV-certificering en goedkeuring voor huishoudelijke apparaten

Waarom OZONOS?

Actieve zuurstof/ozon (O3) is het derde zuurstofatoom slechts zwak gebonden aan de andere twee. Het kan daardoor makkelijk scheiden om te combineren met andere stoffen (oxidatie). Over het algemeen ontleedt het partnermolecuul of verandert het zijn eigenschappen tijdens deze reactie. Het enige dat overblijft is normale atmosferische zuurstof (O2).

De buitenhuid van bacteriën, schimmels, virussen, sporen en allergenen bevat een groot aantal eiwitten. Ozon reageert met deze eiwitten en vernietigt ze daarbij. Bij levende organismen zoals ziekteverwekkers ontstaat hierdoor een gat in de buitenste schil. Dit leidt meestal tot het afsterven of barsten van de cel.

Voor meer informatie, zoals rapporten en test informatie, neem contact met ons op.